health & comfort
8 аргументів

на користь виробів із натуральної вовни
health & comfort
8 аргументів

на користь виробів із натуральної вовни
« Вибір постелі завжди викликає у покупця багато труднощів. Це й не дивно, адже різні виробники пропонують величезний вибір комплектів, що відрізняються ціною, матеріалом виготовлення і зовнішнім оформленням. Розібратися в такому асортименті продукції непросто навіть досвідченим господиням. Щоб постіль прослужила довго і забезпечувала міцний і здоровий сон, потрібно купувати якісні та практичні вироби з натуральної вовни. Така продукція дуже зручна у використанні і має безліч переваг. »
Nazar Kivinskyi
Hilzer CEO
1
Вовняна постільна забезпечує природний повітрообмін
Щоб все тіло вночі відпочивало під час сну, шкіра повинна дихати. Різні вироби з синтетичних матеріалів перешкоджають проникненню повітря, що викликає дискомфортні відчуття. Постіль з натуральної вовни здатна вирішити дану проблему. Вона забезпечує природний повітрообмін, завдяки чому людина під час сну не потіє. Крім того, ця властивість дозволяє протягом усього відпочинку підтримувати потрібний температурний режим, що дуже важливо жарким літом і холодною зимою.

2
Вироби з вовни добре пропускають вологу
Постіль з наповненням з пуху і пера відома тим, що швидко залежується, стає вологою і в ній з'являється запах вогкості. Після прання його дуже проблематично висушити, до того ж на це йде багато часу. Уникнути такої проблеми допоможе покупка вовняної постелі. Вона не вбирає вологу, а відмінно її пропускає. Згідно з численними дослідженнями, шерсть володіє кращими гігроскопічними властивостями серед матеріалів, які використовують для виготовлення постільної продукції.

3
Постіль з вовни безпечна для здоров'я
Безпека - один з перших критеріїв, яким має відповідати якісна постіль. Тому вона повинна бути, перш за все, екологічно чистою. Цією властивістю не володіють комплекти з синтетичних тканин. При виготовленні виробів з вовни не використовуються барвники і хімічні компоненти. Тому такі спальні вироби будуть абсолютно безпечні для здоров'я всієї родини.

4
Вовняна постільна є гіпоалергенною
Подразнення шкіри після сну, закладеність носа, почервонілі очі - все це ознаки алергічної реакції організму на постільну продукцію. Спровокувати її можуть хімічні компоненти, шкідливі барвники, які є в синтетичних виробах, а також такі природні матеріали, як перо і пух. Причому, проявитися симптоми можуть не відразу, а через час, коли в постелі накопичиться пил з навколишнього середовища або екскременти кліщів. Позбавити від таких проявів може постіль з натуральної вовни, навіть чутливих до алергії людей. Вона є абсолютно гіпоалергенною і забезпечить глибокий і здоровий сон.

5
Вовняна постіль не потребує спеціального догляду
На відміну від пір'яних і пухових комплектів, доглядати за вовняним виробами та підтримувати їх в чистоті набагато легше. Для цього не потрібно використовувати спеціальні засоби для чищення та обробляти шкідливими препаратами. До того ж, сохнуть такі вироби дуже швидко, не залишаючи запаху сирості. Крім того, навіть після багаторазового прання постільні вироби з вовни зберігають насиченість кольору і свій первісний вигляд.

6
Вироби з вовни забезпечують хороший кровообіг
Шерсть з давніх часів славиться своїми лікувальними та корисними властивостями. Вона швидко зігріває, знімає хворобливі відчуття, допомагає при захворюваннях м'язів і суглобів. Тому вовняна постіль буде корисною в профілактичних цілях. Вона покращує кровообіг в організмі, заспокоює напружені частини тіла, знімає втому і дарує міцний, відновлюючий сили сон.

7
Комплект постелі з вовни підійде для будь-якого інтер'єру
Вовняна постіль виглядає дуже стильно і здатна прикрасити будь-яку спальню, в якому б дизайні вона не була оформлена. Вироби виконані в спокійних класичних тонах. Тому така постіль стане гідним подарунком з будь-якого приводу.

8
Продукція з унікальної вовни
Для її виготовлення використовується вовна рідкісних порід овець, яких спеціально розводять для отримання такої цінної сировини. Вона відрізняється своєю м'якістю, теплотою і ніжністю кольору. Тому постіль з натуральної вовни володіє всіма необхідними якостями для комфортного сну.

Вироби із натуральної вовни
із сертифікатом якості WOOLMARK
Made on
Tilda